espressor saeco philips

Se afișează toate cele 4 de rezultate

 • Reducere! Automat cafea Saeco Incanto Super automat HD9712/01

  Automat cafea Philips Saeco Incanto Super automat HD9712/01

  8,175.00 lei 7,300.00 lei

  Saeco îţi prezintă Incanto Executive, o capodoperă fără vârstă, concepută pentru perfecţiune. Beneficiind de caracteristici profesionale, cum ar fi râşniţa ceramică şi boilerul dublu, acum îţi vei putea pregăti cafeaua perfectă instantaneu.

  Spumă perfectă a laptelui graţie carafei pentru lapte integrate

  Carafă pentru lapte integrată Bucuraţi-vă de specialităţi cu lapte cu carafa pentru lapte automată, cu auto-curăţare. Pur și simplu turnaţi lapte în carafă, conectaţi-o la aparat și selectaţi-vă băutura cu cafea preferată. Indiferent că este latte macchiato, cappuccino sau caffelatte, băutura dvs. va fi servită în câteva secunde. Carafa espressorului dvs. Saeco este prevăzută în mod convenabil cu auto-curăţare, ceea ce înseamnă că două cicluri automate de clătire cu abur vă vor curăţa tuburile carafei după fiecare curăţare, pentru un gust proaspăt de lapte de fiecare dată.


 • saeco-philips-xelxis-digital

  Espressor cafea Saeco Philips Xelxis digital

  Espressor cafea Saeco Philips Xelxis digital


 • Reducere! Espressor automat cafea Saeco Philips Granbaristo

  Espressor superautomat cafea Saeco Philips Granbaristo hd8975/01

  6,252.00 lei 5,650.00 lei

  GranBaristo stabileşte standardele în materie de varietate, confort şi relaxare datorită unui set avansat de tehnologii. Iar camera brevetată VariPreso poate varia presiunea de preparare pentru a oferi o varietate infinită de băuturi de calitate.


 • Reducere! espressor-automat-saeco-xelsis-evo-hd8954-09_22_2

  PHILIPS Espressor cafea automat Philips Saeco Xelsis Evo HD8954/09

  8,119.00 lei 7,300.00 lei

  Parerea moretto.ro :

  Xelxis este unul dintre cele mai bune aparate cu care am lucrat pana acum . Oferim in sistem comodat catre firme aparate de cafea, iar acest model l-am dat unei mari corporatii cu un numar mare de angajati . 6000 – 10000 cafele pe luna cu 2 aparate timp de 2 ani, fara nici o problema de service , asta si pentru ca am folosit filtre de apa Brita, dar si mentenanta ( decalcifiere ) la timp .

  –––––––––––––––––––––––––––––

  Cu Xelsis Evo, fiecare membru al familiei se poate bucura de cafeaua preferata. Datorita functiei unice pentru mai multi utilizatori, pot fi create maxim 6 profiluri personale si, pentru fiecare profil, pot fi personalizate maxim 9 bauturi.

  Cafea fara gust ars gratie rasnitelor 100% ceramice

  Acest espressor este echipat cu rasnite de cafea 100% ceramice. Saeco utilizeaza rasnite ceramice datorita macinarii consecvente, fara a supraincalzi boabele de cafea, pentru un espresso impecabil. Ceramica asigura de asemenea performante de durata si o functionare complet silentioasa.

  Spuma perfecta gratie carafei pentru lapte cu doua compartimente

  Savurati specialitatile din lapte complet automate cu ajutorul carafei pentru lapte patentate, cu tehnologie cu doua compartimente. Pur si simplu turnati laptele in carafa, conectati-o la aparat si selectati bautura dorita. Cu ajutorul tehnologiei cu doua compartimente, va veti bucura intotdeauna de preparate din cafea cu o spuma densa care dureaza mult, la o temperatura ideala, cu un flux constant al laptelui fara riscul de stropire.

  Specialitati din lapte fara asteptare, gratie unui dublu boiler

  Cu 2 sisteme separate de incalzire pentru a furniza atat cafea optima, cat si temperaturi de spumare a laptelui, acest espressor Saeco complet automat garanteaza de fiecare data performanta profesionala si viteza. Puteti prepara cat de multe bauturi latte macchiato si cappuccino doriti, una dupa alta si fiecare la fel de buna ca cea precedenta, fara asteptare.

  Experimentati bogatia cafelei cu rasnitele noastre reglabile

  Diferite arome de cafea necesita diferite niveluri de granulatie pentru a elibera intreaga aroma. Granulatia de macinare a acestui espressor poate fi reglata in 8 setari, de la cea mai fina macinare, pentru un espresso concentrat, pana la cea mai mare pentru o cafea mai slaba.