Espressoare capsule

Se afișează toate cele 4 de rezultate

 • espressor-cafea-espresso-point-sgl-flexy

  Espressor capsule Espresso Point sau LB SGL Flexy

  640.00 lei
  fUNCTIONEAZA CU CAPSULE ESPRESSO POINT SAU LAVAZZA BLUE. NU UITATI SA SPECIFICATI MODELUL DORIT! VARIANTA CU CAPSULE LAVAZZA BLUE ESTE ALB CU NEGRU 
  SGL Flexy aparat cafea capsule espresso este elegant , compact și oferă o modalitate extrem de simpla de a prepara espresso autentic italian la simpla apăsare a unui buton . Perfect pentru acasă sau la birou Flexy utilizeaza tot mai popularele " Espresso Point " capsulele , care sunt disponibile într- o mare varietate de espresso ( si ceai ! ) 

 • espressor capsule lavazza blue classy milk

  Espressor capsule Lavazza Blue 1200 Classy Milk

  1,900.00 lei

  Lavazza LB 1200 Classy Milk este un aparat care functioneaza cu sistemul de capsule Lavazza Blue, combinandu-le cu lapte. Noul sistem Lavazza Blue Classy impresioneaza prin designul sofisticat si prin calitatea componentelor elvetiene. 

  Oferim acest tip de aparat si in sistem comodat pentru la birou/ companii din Bucuresti. Pentru mai multe detalii accesati sectiunea de comodat aflata pe prima pagina.

  Usor de folosit, noul aparat Lavazza dispune de trei selectii de cafea si trei selectii de cafea cu lapte, este automat si programabil.

  Technic:
  - Programabil – Avertizare rezervoare goale
  - Rezervor reziduuri: 15 capsule folosite 
  - Compatibil cu filtrul Brita
  - Compatibil doar cu sistemul Lavazza BLUE


 • Lavazza LB 900 Classy Compact

  Espressor capsule Lavazza LB 900 Classy Compact

  1,150.00 lei

  Lavazza LB 900 Classy Compact este un aparat care functioneaza cu sistemul de capsule Lavazza Blue, ideal pentru birou sau acasa. Noul sistem Lavazza Blue Classy impresioneaza prin designul sofisticat si prin calitatea componentelor elvetiene. 

  Acest aparat poate fi luat si in  sistem comodat de firme, birouri din Bucuresti. Pentru mai multe detalii intrati pe sectiunea comodat si inchiriere aflata pe prima pagina.

  Usor de folosit, noul aparat Lavazza dispune de trei selectii diferite, este automat si programabil.

  Technic:
  - Programabil
  - Rezervor reziduuri: 9 capsule folosite 
  - Compatibil doar cu sistemul Lavazza BLUE 


 • Reducere! espressor-saeco-capsule-lavazza-blue

  Espressor Lavazza Blue Saeco AREA OTC HSC

  5,290.00 lei 5,100.00 lei

  Espressor Lavazza Blue Saeco AREA un espressor care foloseste capsule Lavazza Blue si lapte lichid pentru prepararea unei cafele de exceptie.