Saeco

Se afișează toate cele 5 de rezultate

 • saeco-phedra-espresso1

  Automat cafea Saeco Phedra espresso

  5,750.00 lei

  Elegant, compact, supertehnologizat, Saeco Phedra este distribuitorul semi-automat de tipul “Table Top”, perfect pentru locatiile mici, birouri sau servicii horeca. Poate distribui pana la 8 produse diferite si va fi disponibil in versiunile


 • espressor-automat-saeco-aulika

  Espressor automat cafea Saeco Aulika Top RI

  6,200.00 lei

  Aulika Top RI este un automat realizat de Saeco pentru locatii Horeca sau birouri de mari dimensiuni cu legare la reteaua de apa. Modelul include solutii profesionale cum ar fi circuit hidraulic dublu, capacitati ridicate ale rezervoarelor de cafea si apa. Toate acestea garanteaza cea mai buna functionalitate si performanta, extrem de importante in locatii cu consum ridicat. Versiunea TOP din gama Aulika dispune de functia “One Touch” cu ajutorul careia puteti realiza automat cappuccino si latte machiato cu cappucinatorul de ultima generatie.

   


 • espressor-automat-saeco-aulika

  Espressor cafea Saeco Aulika Top

  5,750.00 lei

  Aulika Top este un automat realizat de Saeco pentru locatii Horeca. Modelul include solutii profesionale cum ar fi circuit hidraulic dublu, capacitati ridicate ale rezervoarelor de cafea si apa. Toate acestea garanteaza cea mai buna functionalitate si performanta, extrem de importante in locatii cu consum ridicat. Versiunea TOP din gama Aulika dispune de functia “One Touch” cu ajutorul careia puteti realiza automat cappuccino si latte machiato cu cappucinatorul de ultima generatie.


 • Reducere! aparat-cafea-espresso-automat-saeco-philips-incanto

  Espressor Saeco Philips Incanto HD8919/59

  3,607.00 lei 3,300.00 lei
  Acasa sau la birou, diminetile devin super dimineti, combinand cafea buna si un aparat de cafea de calitate .
  Stiai ca un espresso are mai putina cofeina decat o cafea la filtru sau la ibric?!
  Asa ca,  savureaza o cafea espresso sau un cappuccino din cele mai bune si proaspete boabe de cafea, pentru o zi minunata .
  Design elegant. Calitate impresionantă a cafelei.Latte Macchiato delicios cu o singură apăsare de buton

  Saeco Incanto stabileşte un nou standard la categoria sa. Tehnologia italiană de înaltă calitate, concepută pentru a prepara o cafea divină, oferă o performanţă excelentă şi capacitate mare, într-un aparat extrem de compact


 • Reducere! aparat-cafea-espresso-espressor-automat-philips-saeco-incanto-hd891709

  Saeco Philips Incanto Espressor super automat HD8917/09

  3,367.00 lei 3,050.00 lei
  Design elegant. Calitate impresionantă a cafelei.Latte Macchiato delicios cu o singură apăsare de buton

  Saeco Incanto stabileşte un nou standard la categoria sa. Partea din faţă, rafinată, din oţel inoxidabil conţine tehnologie italiană de înaltă calitate, concepută pentru a prepara o cafea perfectă, de fiecare dată. Visurile tale în materie de cafea s-au împlinit, în sfârşit.