espressor-cafea-espresso-point-sgl-flexy
aparat-cafea-espresso-capsule-espresso-point-sgl-flexy-diverse-culori

Espressor capsule Espresso Point sau LB SGL Flexy

640.00 lei

fUNCTIONEAZA CU CAPSULE ESPRESSO POINT SAU LAVAZZA BLUE. NU UITATI SA SPECIFICATI MODELUL DORIT! VARIANTA CU CAPSULE LAVAZZA BLUE ESTE ALB CU NEGRU 
SGL Flexy aparat cafea capsule espresso  este elegant , compact și oferă o modalitate extrem de simpla de a prepara espresso autentic italian la simpla apăsare a unui buton . Perfect pentru acasă sau la birou  Flexy utilizeaza tot mai popularele " Espresso Point " capsulele , care sunt disponibile într- o mare varietate de espresso ( si ceai ! ) 

Descriere Produs

Descriere:
SGL Flexy aparat cafea capsule espresso  este elegant , compact și oferă o modalitate extrem de simpla de a prepara espresso autentic italian la simpla apăsare a unui buton . Perfect pentru acasă sau la birou  Flexy utilizeaza tot mai popularele " Espresso Point " capsulele , care sunt disponibile într- o mare varietate de espresso ( si ceai ! ) Amestecuri de diverse branduri italiene . Pur și simplu ridicați pârghia de metal cromat de sus , se introduce o capsulă , împingeți maneta înapoi în jos și apăsați una din cele două butoane de infuzie ( mic sau mare espresso )  Flexy va incepe procesul de preparare  în ceașcă și se va opri în mod automat odată ce este atins volumul ales . De fiecare dată când se introduce o noua capsula , capsula utilizata anterior este ejectata în tava de deșeuri detașabila . Caracteristici suplimentare ale Flexy includ rezervorul de apă detasabil  și ventuza picioare pentru o funcționare stabilă .

Notă importantă : Aceasta masina SGL Flexy folosește numai capsule " Espresso Point " capsule  disponibile de la diverse branduri . Ea nu acceptă nici un alt tip de capsule Lavazza BLUE, Keurig , Nespresso sau cialde espresso ESE .
SGL Flexy mașină capsule espresso 
foloseste " Espresso Point" capsule
perfect pentru acasa sau la birou 
design subțire , compact necesită spațiu foarte puțin 
rezervor de apă detașabil 
tavă detașabilă deșeuri deține până la 8 capsule folosite
tava de scurgere detașabilă
Dimensiuni : 4-3 / 4 " x W 14-3 / 4 " D x 9-3 / 4 " H
Greutate : 8.5 lb
 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Espressor capsule Espresso Point sau LB SGL Flexy”